Quinta da Badula

Quinta da Badula is een klein familiebedrijf uit de Tejo streek. Met hun 11 lentes is het een vrij jonge Quinta maar na het proeven van hun heerlijke wijnen zou je denken dat ze reeds over 100 jaar ervaring en knowhow beschikken. Ook leuk om te weten is dat de druiven nog op de oude manier worden gestampt: met de voeten! Hun aanbod bestaat uit 3 rode wijnen , 3 witte wijnen en 1 populaire rosé wijn van verschillende prijsklasse. Voor ieder wat wils dus aarzel niet om één van hun fantastische wijnen in huis te halen!

http://www.quintadabadula.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s